Primul restaurant cu profil pescăresc, deschis în Suceava de maestrul Sorin Băeșu

0
346

Maestrul bucătar Sorin Băeșu, renumit pentru bucatele preparate la ceaun, proțap ori grătar, după care îți lingi degetele de cât de bune sunt, a deschis în Suceava primul restaurant cu profil pescăresc. Iar ca totul să fie cât mai autentic, peștele e adus proaspăt, din Deltă, doar varietățile internaționale, care nu se găsesc la noi, fiind procurate de peste hotare.

„Vă așteptăm să descoperiți gustul minunat al ciorbei de pește, al renumitului storceag din sturion, ori o saramură dunăreană, cu mămăliguță. Merită încercat și un file de crap prăjit, cu mujdei, un păstrăv la cuptor sau prăjit, serviți cu mămăligă coaptă la ceaun, ori o scrumbie de mare la grătar, cu sos de lămâie și cartofi natur”, spune Sorin Băeșu, îmbiindu-ne cu bucate din soiuri autohtone de pește, la Metropolis Center, deschis pe bulevardul Sofia Vicoveanca nr. 10, la ieșirea din municipiul Suceava spre Fălticeni, imediat după sediul Gărzii de Mediu.

Pentru cei care doresc, sunt și specialități din pește – calcan, sturion, chefal, somon, ton, preparate mediteraneene – doradă, biban, sardină, stavrid, făcute la placă, cu legume și sos de roșii cu busuioc, asezonate cu cartofi natur cu unt și verdeață, dar și o delicioasă salată de fructe de mare, cu cozi de creveți, inele și tentacule de calmar, calmar gigant, carne de scoică și surimi.

 

facebook.com/BaesuSorin


Descoperă mai multe la Storceag 🥘 Povești Pescărești

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Lasă un răspuns