13.2 C
Brăila
sâmbătă, 18 mai 2024

Rețeta de storceag, ciorba-delicatesă din Delta Dunării. Ce specie de pește trebuie folosită

Must read

Una dintre delicatesele culinare ale Deltei Dunării este storceagul. Dacă ajungeți aici, nu trebuie să ratați ocazia de a gusta din ciorba preparată dintr-un singur pește: sturionul.

Încă de la bun început trebuie spus că pescuitul sturionului (morun, nisetru, păstrugă sau cegă) este interzis de mai bine de un deceniu, dar acest pește se poate procura din acvacultură. 

Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea a postat pe pagina oficială de Facebook rețeta acestei ciorbe cu totul și cu totul deosebite. 

adevarul.ro

 

- Advertisement -spot_img

More articles

Lasă un răspuns

- Advertisement -spot_img

Latest article

Descoperă mai multe la Storceag 🥘 Povești Pescărești

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura